Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο έφηβος από την Αυστραλία που γνωρίζει όλα τα “μυστικά” των ακυκλοφόρητων προϊόντων της Apple

sonnydickson Ο έφηβος από την Αυστραλία που γνωρίζει όλα τα μυστικά των ακυκλοφόρητων προϊόντων της AppleO Sonny Dickson είναι ένα νεαρός που ζει με τους γονείς του σε ένα προάστιο της Μελβούρνης. Έχει καταφέρει, παρ’ όλα αυτά, να κάνει διάσημο το προσωπικό του blog, sonnydickson.com, χάρη σεαποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τα νέα iPhone της Apple ή τα επερχόμενα iPad -και όχι μόνο- με αποτέλεσμα οι πληροφορίες του να αναδημοσιεύονται από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά sites ανά τον κόσμο.

Τον περασμένο Αύγουστο, για παράδειγμα, είχε κυκλοφορήσει φωτογραφίες και video από τη γκρι και τη σαμπανιζέ έκδοση του επερχόμενου iPhone 5S, ενώ πιο πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες του φημολογούμενου νέου home button της νέας κορυφαίας συσκευής της Apple που φαίνεται ότι θα έχει βιομετρικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων
Ποιες είναι όμως οι πηγές του νεαρού που έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο με τις δημοσιεύσεις του; Όπως δηλώνει ο ίδιος στο πρακτορείο Reuters, έχει πέντε με 10 πηγές στην Κίνα που αγοράζουν αυθεντικά parts της Apple κατευθείαν από την προμηθευτές της και τα οποία στη συνέχεια πωλούνται σε ποσά που κυμαίνονται από τα 250 έως τα 500 δολάρια.
Αυτές του στέλνουν φωτό και video και έπειτα εκείνος τα δημοσιεύει στο site του, για να φτάσουν κατόπιν να αναδημοσιεύονται στα μεγαλύτερα sites του πλανήτη. Πολλές φορές, τα parts φτάνουν στα χέρια του, ενώ και αυτός με τη σειρά του τα πουλάει κερδίζοντας χρήματα.
Σημειώνει, ότι αρχικά επικοινωνούσε με τις πηγές του μέσω του Weibo, του διάσημου κινέζικου micro-blogging site, τώρα ωστόσο οι συνεννοήσεις τους γίνονται μέσω μιας μυστικής ιστοσελίδας.
sonny dickson bloomberg Ο έφηβος από την Αυστραλία που γνωρίζει όλα τα μυστικά των ακυκλοφόρητων προϊόντων της Apple
“Το κάνω αυτό εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι ψεύτικο” λέει ο ίδιος, ο οποίος ξοδεύει 12 ώρες την ημέρα για την ιστοσελίδα του.
Ο ίδιος έχει επισκέψεις, όπως λέει, και από τα κεντρικά της Apple στο Cupertino, ενώ, αν του το ζητήσουν από την αμερικανική εταιρεία, θα σταματήσει τις διαρροές, αυτό δεν έχει γίνει ωστόσο μέχρι τώρα.
Προς το παρόν, απολαμβάνει τη δημοσιότητα, αλλά και τα χρήματα που κερδίζει από το blog του, τα οποία του επιτρέπουν να βγάζει ένα πολύ καλό χαρτζηλίκι, ώστε να αγοράζει ακριβά gadgets αλλά και αξεσουάρ, καθώς του αρέσει η πολυτελής ζωή όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που αναρτά στο λογαριασμό του στο Instagram

Πηγή: digitallife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews