Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Σχεδόν μηδενική η εξάπλωση των Windows 8

Τα Windows 8, είχαν παρουσιαστή πριν 4 μήνες από την Microsoft και όλοι περιμένανε να δούμε την εξέλιξη που θα έχουν. Η εταιρία, αυτή την φορά είπε να αφήσει πίσω την συνηθισμένη εμφανίσει που έχουμε συνηθίσει τόσο καιρό, και αποφάσισε να προχωρήσει προς τα Tablet. Από την πρώτη στιγμή όμως, αυτή η κίνηση χαρακτηριστικέ ως λάθος, αναφέροντας πως ένα λειτουργικό σύστημα για Tablet και υπολογιστή είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Βέβαια, η Microsoft ήθελε να μπει και αυτή στον χώρο των Tablet και για αυτό το λόγο προσχώρησε προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά όπως φαίνεται αυτή η αλλαγή δεν ήταν και η καλύτερη.

Ποιο συγκεκριμένα, το μερίδιο των Windows 8 στην αγορά είναι 2.67%, έχοντας μία μικρή αύξηση τον Φεβρουάριο στα 0.4%. Από την άλλη μεριά, τα Windows 7 βρίσκονται σε καλύτερο σημείο κατακτώντας το 9% της αγοράς σε διάστημα 4 μηνών. Φαίνεται πως οι χρήστες των Windows 7 έχουν μείνει ικανοποιημένη και δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε αναβάθμιση.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως οι παλιοί χρήστες (ακόμα και από την εποχή του dos) δεν ήταν ευχαριστημένη με της νέες έκδοσης του λειτουργικού της Microsoft.
πηγή: techmaster.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews